Workshops - AMK.

Laat je leiden door het Applicatie Modernisatie Kompas.

Om de digitale toekomst van organisatie veilig te stellen, moét je nadenken over jullie applicatie modernisatie strategie. Want terwijl de druk toeneemt om nieuwe technologie te omarmen, zodat aan de businesszijde kan worden ingespeeld op de behoeftes van de steeds veeleisender eindgebruiker, worden veel organisaties geremd in deze ontwikkeling door hun bestaande applicatie landschap.
Daarom ontwikkelden wij het Applicate Modernisatie Kompas. In deze workshop brengen we samen jullie huidige applicatielandschap in kaart: waar zitten de uitdagingen, de problemen, en de mogelijke verbeteringen op zowel techniek, organisatie en proces? Want alleen als dat in beeld hebt, kun je richting geven aan de applicatie modernisatie strategie die specifiek voor jouw organisatie de beste is.

Na afloop van de AMK workshop heb je helder inzicht in je huidige situatie op (IST) en in de requirements van jullie gewenste situatie (SOLL).

Lees meer

Bijvoorbeeld als een bestaande applicatie een mobiele variant nodig heeft of in de cloud moet worden ondergebracht. De interne structuur van de broncode wordt dan aangepast, terwijl de software op functioneel vlak hetzelfde blijft werken als voorheen.

Samen met jou bekijken we welke verbeteringen bij jullie nodig zijn over de as van organisatie (snelheid, wendbaarheid), proces (devops, CICD) en kosten. Op basis daarvan brengen we advies uit, stellen een plan van aanpak op, en realiseren de benodigde modernisatieslag.

Voordelen van de workshops / AMK

  • Maatwerk advies en richting voor jouw organisatie (visie, principes, patronen, roadmap)
  • Kleiner maken van een grote uitdaging
  • De katalysator voor digitale transformatie
Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met de AMK workshops?

Laat je gegevens achter en één van onze Applicatie Modernisatie experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Bel met Thijs Iding, expert in Applicatie Modernisatie

06 12 29 15 28 thijs.iding@rubix.nl