Integratie transformatie als aanjager van digitalisering: het hoe en waarom

Een integratie transformatie gaat bij de meeste organisaties niet zonder slag of stoot. Terwijl het cruciaal is voor het proces (en de uitkomst!) van digitalisering. Om je op weg te helpen beschrijft dit whitepaper het waarom en de samenhang van de belangrijkste aspecten van moderne integratie.

Er wordt o.a. beschreven wat de beste positie van integratiearchitectuur is in een organisatie, dat én hoe je loose coupling moet toepassen, met welke integratie capabilities je rekening moet houden, hoe het zit met eigenaarschap (spoiler alert: hierin komen techniek en business samen) en waarom je een integratie facilitator aangesteld wil hebben.

Ook geven we concrete integratie-transformatieroadmap tips. Die zijn niet allemaal even makkelijk of conventioneel. Maar wel gebaseerd op wat in de praktijk de meeste kans geeft op succes.

Veel leesplezier!

Laat je naam en e-mailadres achter en ga door naar de download van de whitepaper:

 

 ___________________________________________________________________________

 

WEBINAR

Ben jij benieuwd of integratie ook in jouw organisatie de aanjager zou moeten in de digitale transformatie?
Bekijk dan de webinar  ‘Jouw IT-kompas naar 2025 – geen digitalisering zonder integratie’

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit whitepaper?

Of wil je gewoon even over het onderwerp sparren? Neem dan gerust contact op met Matthijs Castelli, auteur van de whitepaper. Matthijs weet alles (of in ieder geval héél veel) van integratie transformatie en beantwoordt graag je vragen.

Matthijs Castelli, Integratie Architect

mcastelli@ilionx.com