Integratie transformatie als aanjager van digitalisering: het hoe en waarom

Een integratie transformatie gaat bij de meeste organisaties niet zonder slag of stoot. Terwijl het cruciaal is voor het proces (en de uitkomst!) van digitalisering. Om je op weg te helpen beschrijft dit whitepaper het waarom en de samenhang van de belangrijkste aspecten van moderne integratie.

Er wordt o.a. beschreven wat de beste positie van integratiearchitectuur is in een organisatie, dat én hoe je loose coupling moet toepassen, met welke integratie capabilities je rekening moet houden, hoe het zit met eigenaarschap (spoiler alert: hierin komen techniek en business samen) en waarom je een integratie facilitator aangesteld wil hebben.

Ook geven we concrete integratie-transformatieroadmap tips. Die zijn niet allemaal even makkelijk of conventioneel. Maar wel gebaseerd op wat in de praktijk de meeste kans geeft op succes.

Veel leesplezier!

Bedankt voor je interesse!

Download via deze link de whitepaper:
Whitepaper – Integratie transformatie als aanjager van digitalisering

Heb je vragen of opmerkingen na het lezen van de whitepaper?
Laat het ons weten via de contactpagina.
We nemen dan snel contact met je op.

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit whitepaper?

Of wil je gewoon even over het onderwerp sparren? Neem dan gerust contact op met Matthijs Castelli, auteur van de whitepaper. Matthijs weet alles (of in ieder geval héél veel) van integratie transformatie en beantwoordt graag je vragen.

Matthijs Castelli, Integratie Architect

mcastelli@ilionx.com