Ontdek wat de beste cloud native technologie is voor jouw organisatie

Dit whitepaper schetst enkele van de gangbare technologieën voor het bouwen van cloudapplicaties – of het moderniseren van bestaande on-premise applicaties – en wijst op aspecten die de technologiekeuze kunnen beïnvloeden. Want bij een goed selectieproces wordt niet alleen gekeken naar technische kenmerken, maar zeker ook naar de volwassenheid en toekomstige roadmap van de verschillende technologieën. Net zo belangrijk is de vraag of de organisatie de specifieke technologie aan kan, of dat er partnerschappen moeten worden aangegaan. En, nog belangrijker, kan de technologie helpen bij het realiseren van de zakelijke behoeften, in het vereiste tempo?

De focus in dit whitepaper ligt op Kubernetes en Functions as a Service / serverloze technologieën. Daarnaast worden enkele overwegingen gegeven voor low-code applicatie ontwikkelingsplatforms. Het doel is jou een goede leidraad bieden bij het selecteren van cloud-native technologieën.

Inhoudsopgave:

1. Introduction
2. What are Cloud Native Technologies?
3. Distributed applications and hardware
4. Maturity: technologies and organizations
5. CNCF: Cloud Native Computing Foundation
6. Kubernetes – microservices platform of choice?
7. Serverless: Functions as a Service
8. Low-code platforms
9. Workflow engines
10. User Interfaces considerations
11. Wrap-up 40

Laat je naam en e-mailadres achter en ga door naar de download van de whitepaper (engelstalig):

Download WP Cloud Native Technologies 2021

 

 

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit whitepaper?

Of wil je gewoon even over het onderwerp sparren? Neem dan gerust contact op met Luc Gorissen, auteur van de whitepaper. Luc weet alles (of in ieder geval héél veel) van Cloud Native App development en applicatie modernisatie en beantwoordt graag je vragen.

Luc Gorissen, Cloud Native Solution Architect

lgorissen@ilionx.com