Met ingang van heden is Rubix partner van Lightbend, Inc., de toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van Reactive architecturen.

Zaken doen anno 2017 betekent digitale diensten verlenen aan een veeleisend en soms zelfs wispelturig publiek. Dit stelt hoge eisen aan uw applicatielandschap, dataverwerking en integratie, zowel intern als extern. Lightbend en haar partners, als drijvende kracht achter onder andere het Reactive Manifesto (www.reactivemanifesto.org) kunnen hier als geen ander op een gestructureerde, voorspelbare en beheersbare manier invulling aan geven. Met het Lightbend Reactive Platform ontwikkelt u moeiteloos zowel microservices als volledige applicaties. De Open Source-componenten onder de motorkap (Akka, Play! Framework, Apache Spark) hebben hun sporen verdiend bij de early adopters van de data-driven filosofie (zoals Twitter, Netflix, AirBnB en LinkedIn). Dankzij ontwikkelaarsvriendelijke API’s voor zowel Java als Scala passen deze nu ook binnen uw organisatie, hoe ver u nu ook al bent gedigitaliseerd. Uw Reactive applicatie schaalt transparant naar de cloud (binnen en buiten uw eigen datacenter) en blijft robuust functioneren tijdens verstoringen, zonder dat dat ten koste gaat van een bliksemsnelle gebruikerservaring. Real-time rapportages geven u essentiĆ«le inzichten binnen seconden in plaats van dagen. Met de inbegrepen tooling voor monitoring, beheer, uitrol en integratie komt u niet voor verrassingen te staan en kan uw business onder alle omstandigheden haar werk blijven doen.

Rubix biedt naast consultancy op het gebied van deze technologie en architectuur ook verschillende trainingen aan, afgestemd op het kennisniveau van uw medewerkers, om ze snel wegwijs te maken (volledig overzicht op https://www.lightbend.com/services/training).