Voor het tweede jaar op rij is Rubix genomineerd als FD Gazelle! Een prestatie waar wij trots op zijn. Extra trots zelfs, omdat de criteria zijn aangescherpt. Zo is de ondergrens voor deelname verhoogd en werden dit jaar ook winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking.

FD Gazellen

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 2018 is speciaal, want een lustrumjaar: de prestigieuze prijzen worden voor de 15e keer uitgereikt. De awards gelden als goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland; alleen bedrijven die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én het laatste jaar winstgevend afsluiten, maken kans op een FD Gazellen Award.

Omzetgroei

We herkennen ons bij Rubix goed in het profiel van een FD Gazelle: “De omzetgroei wordt nagenoeg geheel op eigen kracht behaald, dus zonder overnames. Een FD Gazelle zoekt actief nieuwe klanten en besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten. Ze praat veel met haar klanten om het aanbod continu te verbeteren.” Dit sluit aan bij Rubix als pionier in integratieland, altijd grenzen verkennend en verleggend, die garant staat voor innovatieve, stabiele en resultaatgerichte oplossingen.