Na ruim 5 jaar kantoor te hebben gehouden in Vught zijn we daar letterlijk uit ons jasje gegroeid. Dit succes is niet alleen te danken aan onze eigen ambitie en de kansen die markt ons geboden heeft. Vooral het vertrouwen dat onze klanten, partners en medewerkers in ons en onze dienstverlening hebben gehad, en nog steeds hebben, heeft ervoor gezorgd dat we per half mei zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor in ’s-Hertogenbosch.

Op zaterdag 3 juni heeft Jan Hoskam, wethouder en loco-burgemeester van ’s-Hertogenbosch, tijdens een feestelijke middag voor onze medewerkers en hun familie, de officiële opening verricht. In zijn speech waardeerde Hoskam de keuze van Rubix om te verhuizen van Vught naar Den Bosch en stelde direct voor om te helpen in het opzetten van een verdere samenwerking tussen Rubix en de JADS (Jheronimus Academy of Data Science). Een mooie sugesties waarbij inmiddels ook de daad bij het woord is gevoegd door de wethouder. Een kleine twee weken na deze officiële opening, op donderdag 15 juni jongstleden, heeft Iwan van Heeswijk, oprichter en algemeen directeur van Rubix, tijdens de openingsreceptie voor klanten en andere relaties het nieuwe logo van Rubix onthuld. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje werd het vernieuwde, slankere en iets strakkere logo aan de aanwezigen gepresenteerd.

Het nieuwe kantoor wordt gekenmerkt door veel ruimte, rustig kleurgebruik en natuurlijke, zachte materialen. Verschillende functies zijn voorzien zoals uiteraard vergaderen, maar juist ook stilte werkplekken en projectruimtes. Dit laatste was erg wenselijk, omdat Rubix meer en meer op basis van projectafspraken en diensten voor haar klanten werkt. Een tendens die Rubix verwacht dat de komende jaren door de schaarste van gekwalificeerde resources meer en meer zal toenemen.

Vanaf heden ontvangen we u graag in het Bolduc complex, gebouw A, aan de Utopialaan 58 te ’s-Hertogenbosch.