Jouw IT-kompas naar 2025

geen digitalisering zonder integratie | webinar

Jouw IT-kompas naar 2025

geen digitalisering zonder integratie

Jouw organisatie heeft hem vast ook: die stip op de horizon van de digitale toekomst. Maar wat is de sleutel om op die stip te komen? Wat moet je veranderen om echt kostenefficiënt, innovatief en wendbaar te worden?

Wij zien keer op keer dat ‘integratie’ het sleutelwoord is bij organisaties die op deze vlakken succesvol veranderen. Integratie van je platformen en systemen én integratie van je processen. Niet alleen IT is betrokken, ook betrokkenheid van de business is onmisbaar. Technologie is belangrijk, samenwerking is cruciaal.

In dit webinar laten PostNL en GVB zien welke rol integratie speelt in hun digitalisering en welke positieve resultaten dit hen oplevert. Daarnaast nemen twee Rubix’ experts je mee in wat een hybride integratielandschap inhoudt en wat de beste stappen zijn om te nemen op weg naar een flexibel en toch robuust integratielandschap.

 

 

Experts & Cases

Zij weten waar ze over praten.

 

Frits Snijder – Senior Product Owner Integratie PostNL – Pakketten en Logistiek

De rol van Frits zegt het al: PostNL is een volwassen agile bedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan integratie. Frits Snijder vertelt welke rol integratie speelt in het cloud-landschap van PostNL en waarom integratie randvoorwaardelijk is om verder te blijven innoveren en digitaliseren.

Extra interessant is dat zij in hun branche first mover zijn naar een full cloud IT landschap! Leuk weetje: in feite heeft heel particulier Nederland te maken met de integratie van PostNL, want als dit niet op orde is, wordt er geen pakketje bezorgd. No pressure there!

 

Frank van de Velde – Enterprise Architect bij GVB

In de tweede casus neemt Frank van de Velde ons mee hoe de GVB in no time met een zevenmijlslaars de stap van een ouderwetse point-to-point oplossing naar moderne integratie heeft gemaakt. Dit levert veel extra gemak voor alle duizenden reizigers die de GVB dagelijks vervoert. De integratie met vervoerspartners zorgt dat reizigers van deur-tot-deur de meest efficiënte combinatie van publieke vervoersmiddelen en betaalwijzen tot hun beschikking hebben.

Rubén Middeljans – Practice Lead Integration & API
Matthijs Castelli – Integration Transformation Architect

Natuurlijk is het gaaf om te zien wat mogelijk is. Alleen, hoe kom je daar? Rubix’ experts Rubén Middeljans en Matthijs Castelli geven het antwoord in hun verhaal over het Integratie Transformatie Kompas. Dit kompas helpt je een roadmap naar hybride integratie samen te stellen, waarin álle kansen en risico’s staan opgenomen en waarmee je je digitalisering een flinke boost geeft. Jouw organisatie wordt sneller, flexibeler en wendbaarder en kan inspelen op alle veranderingen en kansen van de digitale toekomst.