Groot nieuws! Per 21 april zijn wij officieel onderdeel van IT-dienstverlener ilionx! Wat centraal staat in deze overname is de complementaire dienstverlening. Waar wij jarenlange ervaring hebben in datagedreven oplossingen, applicatiemodernisatie en complexe integratievraagstukken, is ilionx sterk in applicatieontwikkeling, Business Analytics, cloud en security. Door de krachten te bundelen versnelt ilionx de slagkracht rondom klantadvies en implementatie. Rubix blijft onder de eigen naam en vanuit het eigen kantoor in Den Bosch opereren.

Grote sprong voorwaarts

Fabian Janssen, commercieel directeur Rubix: “Rubix heeft de afgelopen 12 jaar als specialist een sterke groei doorgemaakt in omvang en in type dienstverlening. Door deze samenwerking met ilionx kunnen we een grote sprong voorwaarts maken. De ontwikkeling van onze medewerkers en ons portfolio krijgt een flinke boost. Daarnaast kunnen we nog meer continuïteit aan onze klanten bieden.”

Door de overname van Rubix bouwt ilionx verder aan haar missie om dé digitale transformatie-expert voor grote en middelgrote organisaties te zijn. De kennis en ervaring van Rubix maakt het onder andere mogelijk om applicaties en complexe datastromen realtime te integreren, te analyseren en te optimaliseren. Door dit vervolgens te koppelen aan de expertise van ilionx, wordt het klanten makkelijker gemaakt om bijvoorbeeld de stap naar de cloud te zetten. De kruisbestuiving zorgt ervoor dat er nog meer waarde geleverd wordt uit de bestaande systemen en klanten volledig worden ontzorgd in hun digitale transformatie.

Lees hier het complete persbericht