Feest! In een maand tijd hebben we er 3 nieuwe medewerkers erbij!
Welkom in het team, Gerton van Leenders, Jonathan de Croon en Ricardo Okhuijsen 🙂

Gerton komt het Rubix sales team versterken als key accountmanager. Ooit gestart als developer, daarna geswitched naar accountmanager en op dat gebied inmiddels ruim 20 ervaring opgedaan. Naast accountmanager bij Rubix en vader van 2 volwassen kinderen, is Gerton vrijwilliger bij de RKSV Nuenen en organiseert dit jaar de 26e editie van het JO10/JO11-Kamp (E-Kamp).

Jonathan is een Young Graduate en begint bij ons als Fuse developer. Hij heeft een achtergrond in video game design en een grote passie voor Budo, de Japanse martial arts. Hij beoefent vooral Kyudo (boogschieten) en Kendo (fullcontact zwaardvechten), waarin hij ook les geeft en ernaar streeft Nederland te mogen vertegenwoordigen op de Europese en wereld kampioenschappen. Het zal dan ook niemand verbazen dat Jonathan net terug in het land is, na een jaar in Japan te hebben gewoond.

Ricardo is een een leergierige ontwikkelaar op het gebied van proces- en systeemintegratie. Daarnaast is hij fanatiek liefhebber van voetbal, en dan met name het ‘tiki-taka’-spel van FC Barcelona. In zijn vrije tijd voetbalt hij zelf nog graag en wanneer er een verjaardag is, wordt hij regelmatig gevraagd om daar 80s/90s R&B-plaatjes te draaien. Gelukkig voor hem kan zijn vriendin hier ook van genieten en mag zijn dj set af en toe de woonkamer decoreren.