Hoera! Per 1 september mogen we maar liefst 3 nieuwe collega’s verwelkomen!
Welkom in het team, (vlnr) Danny van Heumen, Laurent Floor en Robin Smits 🙂 

Danny van Heumen is een multidisciplinaire ontwikkelaar met ruim 9 jaar professionele ervaring. Deze Java-specialist heeft kennis van meerdere programmeertalen, ervaring met zowel standaard- als enterprise-technologieën – zowel front-end UIs en web frameworks, als back-end – en hecht veel waarde aan samenwerken om een mooie oplossing neer te zetten. Met een scherp inzicht in het probleem, kennis van de juiste methodes en tooling, en een voorliefde voor Agile werken en Cloud Native ontwikkeling, is Danny een waardevolle toevoeging op het team.
Danny’s persoonlijke interesse gaat uit naar muziek luisteren van goede artiesten – ongeacht het genre – en hij leest graag bij over wetenschappelijke voortgang en technologische vernieuwingen.

Iemand verder helpen door oplossingen te bieden, is wat Laurent Floor graag doet, en wat hij als Young Graduate natuurlijk in de praktijk gaat brengen bij Rubix. Zes jaar geleden is hij gestart aan de Universiteit van Utrecht met de bachelors Wiskunde en Natuurkunde. Hierna heeft hij de master Computer Science bij de Radboud Universiteit gedaan waar hij zich gefocust heeft op Cyber Security en Machine Learning. Deze vakgebieden heeft hij vervolgens gecombineerd tijdens zijn stages bij NXP Semiconductors en Accenture

Voor Robin Smits was het liefde op het eerste gezicht, toen zijn vader way back in 1983 thuis de eerste computer (Commodore 64) introduceerde. De afgelopen 20+ jaar heeft hij deze passie voor techniek ingezet in de ICT infrastructuur, vervolgens applicatie development en de laatste 5 jaar in toenemende mate in het fascinerende, zich snel ontwikkelende gebied van Data Science en Machine Learning. “Het is al mooi wat we er nu allemaal mee kunnen en de toekomst zal nog veel meer mogelijkheden brengen!” Robin maakt binnen Rubix deel uit van het snel groeiende Data Driven team.