Applicatie Modernisatie.

Moderne applicaties ontwikkeling op basis van cloud-native concepten.

Nieuwe business en businessmodellen ontstaan door digitalisering. Om te kunnen overleven moeten organisaties kostenefficiënt en wendbaar zijn, en nog belangrijker, de snelheid van veranderen moet omhoog. Maar de applicaties die veel organisaties in hun huidige IT-landschap gebruiken zijn daar niet op gebouwd.

Lees meer

Vernieuwen of moderniseren is dan noodzaak. Wij helpen organisaties daarom met de ontwikkeling van moderne applicaties op basis van cloud-native concepten.

Rubix is gespecialiseerd in zowel applicatie nieuwbouw als applicatie modernisatie. Bij het moderniseren van een applicatie (ook wel refactoring genoemd) kijken wij naar verbeteringen over de as van organisatie (snelheid, wendbaarheid), proces (devops, CICD) en kosten.

 

 

Applicatie nieuwbouw

Maatwerk applicaties zijn dé oplossing wanneer een standaard software pakket of SAAS dienst niet (meer) voldoet aan de behoefte.

Applicatie refactoring

Het gedeeltelijk moderniseren van verouderde applicaties is in bepaalde gevallen juist effectiever dan nieuwbouw.

Workshops

Op zoek naar richting? Met de workshops van het Applicatie Modernisatie Kompas komen we samen met jullie tot een applicatie modernisatie strategie.

Waarmee we je kunnen helpen

Een greep uit waar wij goed in zijn.

  • Applicatie migratie 
  • Applicatie refactoring 
  • Applicatie nieuwbouw 
  • Software architectuur 
  • Migratie strategie
  • QA/assessments
  • Best-practices
  • Platformselectie
Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op gebied van Applicatie Modernisatie?

Neem dan contact op met Thijs Iding. Hij kan je alles vertellen over de verschillende manieren waarop wij kunnen helpen. Of het nou gaat om advies, implementatie of beheer, en of je geïntereseerd bent in diensten, detachering of kennisoverdracht door training-on-the-job of workshops. Er is altijd een maatwerk oplossing die het beste resultaat en meeste waarde levert voor jouw organisatie.

Bel met Thijs Iding, expert in Applicatie Modernisatie

06 12 29 15 28 thijs.iding@rubix.nl